Home


De praktijk


BehandelingenStoelmassage


Tarieven & Vergoeding


Contact

Stoelmassage

Bedrijfsmassage:
TouchPro®-stoelmassage is een vorm van massage waarbij de werknemer zittend wordt gemasseerd. De massage duurt slechts 15 minuten en is tevens geschikt voor bedrijven als ziektepreventiemaatregel. Het is een ontspanning en inspiratie tijdens een hectische dag die door veel werknemers wordt gewaardeerd. Maar wat minstens zo belangrijk is: de TouchPro®-stoelmassage kan zowel klachten aan het bewegingsapparaat als psychische vermoeidheid beduidend verminderen, zo hebben een Nederlandse studie en Amerikaans onderzoek uitgewezen. Klachten waarvoor men niet direct naar een specialist gaat, maar die wél van invloed zijn op het ziekteverzuim. Onder bepaalde voorwaarden kan deze fiscaal aantrekkelijk zijn.

 
Stoelmassage:
Stoelmassage is een drukpuntmassage door de kleding heen en is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage. De massage wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel (zie foto) en de behandeling richt zich op de rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd. De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de weerstand en verbetert de concentratie. Tegelijk is de massage een welzijnsverhogend moment van rust en ontspanning. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam.

Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij kunnen de kosten voor de stoelmassage gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.